19 Kasım 2012 Pazartesi

Kombi Çeşitleri Nelerdir


Hermetik Tip İnvertörler: mevcut yanma odası kazanlar üzerinde. Bizim cihazlar olarak adlandırılan Hermetik ve baca ihtiyaç gösterirler. Bir fan yardımıyla dış yanma havası için gerekli olan kapalı hücreli ve doğal gaz şeklinde Yanma odası, yanma atık gazların dış çevre ile aynı iken. Hermetik cihazlar bir hava akış borusu ve dış çevreye bağlı olmalıdır.

Havalandırmalı Tip Inverters: baca baca bağlantısı aygıtları kullanarak kendi ortamlarında açık olan yanma odasına ve ortam havasının kazan olarak adlandırılır. Iyi havalandırılan bir baca çekişi ve çevreye bağlı olması gerekir. 8m3'ten hacimli banyolar için uygun değildir ve onlar da nerede koymak.

Kombi Yoğuşmalı Tip: Bu ankara eca ​​kombi servisi çalışma prensibi, 54 C egzoz gazı ısı eşanjörü sıcaklık ve arada su buharı düşürücü yoluyla kombilerdeki, enerji kullanımına dayanmaktadır. Kombiler, sıhhi tesisat tasarımı, Yoğuşmalı enerji verimliliği açısından son derece önemli olduğunu kesinlikle profesyonel kişiler olmalıdır. Söz konusu olduğunda Bu sistem düşük sıcaklıklarda daha verimli çalışmasını, petek büyük önem metrajını ayarlamakda taşımaktadır. Bir başka önemli konu kazan hassas kapasite gerçekleştirmek için.Yatırım maliyeti ayrıntılı bir teknik analiz doğru davranış yapmak için karar vermeden önce, yoğuşmalı kombiler diğer türleri daha fazladır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder